Tjänster

Kreativitet och mod
ger en rikare fastighetsmarknad

Fastighetsutveckling

Realist Fastighetsutveckling är en rådgivare som anlitas för att lösa de mest kritiska utmaningarna i en utvecklingsprocess. Vi besitter både kompetensen och erfarenheten för att hjälpa er att projektleda från vision till ett färdigt koncept. Vi strävar ständigt efter att fästa blicken långt fram för att identifiera nya marknadstrender och affärsmöjligheter.

Hitta konceptet!

Vår ambition är att ta till vara på, och utveckla de värden som er fastighet har. Från vår position har vi möjlighet att se helheten och tänka långsiktigt. Vi hjälper er att jobba strategiskt. Självklart alltid i tätt samarbete med handplockade arkitekter och kreativa reklambyråer.

Riktad uthyrning

Med en tydlig profil är det lättare att hitta rätt hyresgäster. Våra uthyrningsuppdrag är ofta lyckade eftersom ett helhetskoncept arbetats fram i förväg. Att man vet vad man hyr ut är en stor fördel. Ingen vill ju hyra grisen i säcken! Vi arbetar förebyggande med aktiv marknadsföring på webbplatser och i sociala kanaler. Efter många år i branschen och många nöjda kunder har vi ett mycket stort kontaktnät som ofta kommer till användning.

Nytt kontor?

Ibland ändras förutsättningarna och ert företag kanske växer ifrån lokalerna ni sitter i. Medan ni fortsätter med er kärnverksamhet hittar vi nya passande lokaler till er. Vi tar samtidigt hand om eventuell andrahandsuthyrning och överlåtelse av ert gamla kontor. För att övergången ska bli så smidig som möjligt hjälper vi till med förhandlingar och kontraktsskrivning. Våra konsulter har ett gediget kontaktnät med tyngdpunkt på Stockholms kontorsmarknad. Vi kan därför snabbt hitta en lösning och tillgodose era behov och önskemål, vilka de än är!