nordicForum – för mindre företag med stor potential

Denna fastighet ligger i Stockholms tillväxtmotor Kista. Här finns en drivkraft och arbetsglädje som är lätt att dras med i! Efter att ha analyserat kontorsmarknaden i Kista skapade vi ett koncept med flexibla planlösningar och korta leveranstider. I nordicForum hittar du ”Kontor för mindre företag med stor potential”. Här tillgodoser vi företags nuvarande önskemål och de som uppkommer längs vägen.

Grow Together med kistaPark

Kista Science City är en kreativ smältdegel och en naturlig mötesplats för företagare, forskare och studenter. Har du kontor i Kista arbetar du inte utanför Stockholm – du jobbar mitt i världen. På fem minuters promenadavstånd från Kista Galleria utvecklar vi kistaPark. 21 000 kvm genomgår just nu en rejäl förändring och har premiär hösten 2016. En stor park i direkt anslutning till byggnaden, med både restaurang och basketplan, lockar folk från närliggande kontor till socialt umgänge. Växtligheten följer sedan med besökaren in i byggnaden och övergången mellan ute och inne är sömlös. Projektet har en tydlig grön och hållbar profil men det är människorna och mötena som kommer att stå i fokus.

kistaFactory

16 000 kvm utvecklas just nu då Tele 2 lämnar sitt huvudkontor.

Alviks Terrass är precis på gränsen

Alviks Terrass ligger i ett naturskönt område mellan Mälaren och Alviks torg. Man tar sig snabbt hit med de utmärkta kommunikationerna, och lika enkelt är det att komma härifrån. En drivande faktor för konceptutvecklingen var det nya namnet ”Alviks Terrass” som utlovar en plats där jobb och fritid lever i symbios. Med träffsäkra marknadsföringskampanjer och en ny hemsida satte vi Alviks Terrass på kartan. Här utvecklade vi kontor med effektiva planlösningar och byggde efter behov. Åt uppdragsgivaren Profi genomförde vi en lyckad projektuthyrning och då Fastigheten Racketen 10 förvärvades av JM 2015. JM anvisade sitt första exklusiva uthyrningsuppdrag till Realist som under några månader fyllde upp hela fastigheten. Totalt under uthyrningsperioden hyrde Realist ut 7 500 kvm i Alviks Terrass.