Real estate development
comes with passion

Realists have a firm grip on reality and can see things for what they are, not what they are told they are. Realists have their own views and do not fall victim to propaganda, misconception, or titles!

More about us

nordicForum – för mindre företag med stor potential

Denna fastighet ligger i Stockholms tillväxtmotor Kista. Här finns en drivkraft och arbetsglädje som är lätt att dras med i! Efter att ha analyserat kontorsmarknaden i Kista skapade vi ett koncept med flexibla planlösningar och korta leveranstider. I nordicForum hittar du ”Kontor för mindre företag med stor potential”. Här tillgodoser vi företags nuvarande önskemål och de som uppkommer längs vägen.

ÄR DET STORM?!

– ÄR DET STORM?!
– Ja!
– HÅLL I HATTEN DÅ!

Ett exempel på en av de äldsta busringningarna jag känner till.

Om det är storm i den kommersiella fastighetsbranschen?! Inte än… Just nu är det vacuum dvs det händer i princip ingenting för man har svårt att sia om hur framtiden kommer se ut efter denna pandemi. Hyresgästerna tror att det är rea på lokaler och fastighetsägarna kommer inte sänka hyrorna förrän de verkligen måste (kan ta år).

Jag är inte bland de äldsta i fastighetsbranschen men jag har varit med om två tillfällen av vacuum och de kan hålla på mellan 6-24 månader. 6 månader för de snabbfotade fastighetsbolagen och 24 för de som är långsammare eller inte kan förändra sig pga sin ekomiska sits.

Jag är även väl medveten om att de som tidigt tagit in duktiga konsulter relativt snabbt även har klarat sig bättre då konsulterna oftast kan få fart på besluten genom att man som i mitt fall kan lyfta samt tvinga till beslut kring de absolut jobbigaste frågorna. Har man även nästan 20 år av kunskap i bagaget som jag bör det kunna hjälpa. Sist men inte minst kan man alltid om det behövs, skylla på konsulten.

Jag är inte känd för att vara den bekväma fastighetskonsulten. Jag slåss för mina idéer och jag skapar dem för mina uppdragsgivares bästa.

Det finns just nu en lucka för er fastighetsägare att anlita mig för första gången sedan jag startade Realist för över 6 år sedan. Ta gärna den möjligheten och jag kommer skapa förutsättningar för er att tillsammans med mig komma ut ur detta vacuum på bästa möjliga sätt.

Har inte mina kontaktuppgifter så hittar ni dem här längst ner på hemsidan.

Vill ni på under 2 minuter se exempel på vad jag har jobbat med under mina snart 20 år: Snabbstart (idag utan skägg)

Hoppas vi hörs framöver!

Realist Fastighetsutveckling @ Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Uppdragsgivare