Real estate development
comes with passion

Realists have a firm grip on reality and can see things for what they are, not what they are told they are. Realists have their own views and do not fall victim to propaganda, misconception, or titles!

More about us

nordicForum – för mindre företag med stor potential

Denna fastighet ligger i Stockholms tillväxtmotor Kista. Här finns en drivkraft och arbetsglädje som är lätt att dras med i! Efter att ha analyserat kontorsmarknaden i Kista skapade vi ett koncept med flexibla planlösningar och korta leveranstider. I nordicForum hittar du ”Kontor för mindre företag med stor potential”. Här tillgodoser vi företags nuvarande önskemål och de som uppkommer längs vägen.

PODD – Ett år med pendemi

I mitten av mars 2020 förändrades vår värld. Vi trodde att vi var trygga och säkra. Det var vi inte. Vi trodde att vi visste hur nästa år/månad/vecka/dag skulle se ut. Det gjorde vi inte. Vi trodde att vi hade koll. Det hade vi inte.

Men i det här avsnittet av Frontagepodden talar vi framtid! Gäster är krögaren Magnus Bergh, Restaurang Torsgatan och Folkparken tillsammans med Jimmie Hall, Realist Fastighetsutveckling som ger dig svaren du behöver för att bli framgångsrik post corona.

Lyssna på Spotify nedan

Realist Fastighetsutveckling @ Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Uppdragsgivare