Real estate development
comes with passion

Realists have a firm grip on reality and can see things for what they are, not what they are told they are. Realists have their own views and do not fall victim to propaganda, misconception, or titles!

More about us

nordicForum – för mindre företag med stor potential

Denna fastighet ligger i Stockholms tillväxtmotor Kista. Här finns en drivkraft och arbetsglädje som är lätt att dras med i! Efter att ha analyserat kontorsmarknaden i Kista skapade vi ett koncept med flexibla planlösningar och korta leveranstider. I nordicForum hittar du ”Kontor för mindre företag med stor potential”. Här tillgodoser vi företags nuvarande önskemål och de som uppkommer längs vägen.

tjoNK!

tjoNK!

Plötsligt händer det!

Precis efter sommaren i år får jag ett samtal jag sett fram emot hela min yrkessamma tid som fastighetsutvecklare.

– Hej Jimmie det är Johan Ahnborg från arkitektbyrån Ahrbom & Partner här. Vi har ju jobbat ihop kring Gondolen-fastigheten åt Folksam. Eller inte du och jag men mina kolleger och du. De tyckte jag skulle ringa dig för att se om du har lust och tid att pitcha kring utvecklingen av NK Göteborg tillsammans med oss.

– Johan om du bara visste hur länge jag har väntat på ett samtal som detta?! Skitkul! Klart jag vill!

Från början pitchade 35 bolag.

10 fick gå vidare till intervju.

Nu är det endast 4 kvar som får gå vidare under våren i ett parallellt uppdrag. Vårt team är ett av dem!

Så kanske blir 2021 det år jag trodde 2020 skulle bli. Vem vet?! Men att det är en fruktansvärt bra början på 2021 det kan jag bara konstatera!

Så stolt över vårt team och jag ser verkligen fram emot denna utmaning tillsammans med gänget på Ahrbom & Partner nästa år!

De svartvita bilderna är lånade av gänget på AoP. Tack för det!

Vet inte om jag hinner med en till nyhet innan jul så jag passar på att önska Er alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

Realist Fastighetsutveckling @ Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Uppdragsgivare