Real estate development
comes with passion

Realists have a firm grip on reality and can see things for what they are, not what they are told they are. Realists have their own views and do not fall victim to propaganda, misconception, or titles!

More about us

nordicForum – för mindre företag med stor potential

Denna fastighet ligger i Stockholms tillväxtmotor Kista. Här finns en drivkraft och arbetsglädje som är lätt att dras med i! Efter att ha analyserat kontorsmarknaden i Kista skapade vi ett koncept med flexibla planlösningar och korta leveranstider. I nordicForum hittar du ”Kontor för mindre företag med stor potential”. Här tillgodoser vi företags nuvarande önskemål och de som uppkommer längs vägen.

VLOGG 1 – Snabbstart

För att starta Vloggen på bästa sätt tänkte jag att jag snabbt skulle visa upp den mängd olika kommersiella fastigheter jag har haft äran att hyra ut, utveckla, konceptualiserat och skapat en profil för sedan starten hos JLL (Jones Lang LaSalle) 2001.

När jag skapade listan visade det sig att det va över 50 fastigheter och vi kunde tyvärr inte få med alla i denna vlogg… En del missade vi när vi körde runt i Stockholm och fastigheter som ligger i tex Lund, Norrköping, Eskilstuna och Tokyo va vi så klart tvungna att hoppa över denna gång.

Men som titeln beskriver detta är en snabbstart. Kommer gå in i mer detalj kring mitt jobb som uthyrare, fastighetsutvecklare och kommunikatör i kommande Vloggar.

Lyssna även in den senaste podden Tillsammans Ur Krisen för Frontage som jag precis medverkar i här: https://open.spotify.com/episode/2s5z…

Hoppas ni gillar!

Film, ljud och klippning: https://www.carolinamendozza.com/

Realist Fastighetsutveckling @ Instagram
Uppdragsgivare