Real estate development
comes with passion

Realists have a firm grip on reality and can see things for what they are, not what they are told they are. Realists have their own views and do not fall victim to propaganda, misconception, or titles!

More about us

nordicForum – för mindre företag med stor potential

Denna fastighet ligger i Stockholms tillväxtmotor Kista. Här finns en drivkraft och arbetsglädje som är lätt att dras med i! Efter att ha analyserat kontorsmarknaden i Kista skapade vi ett koncept med flexibla planlösningar och korta leveranstider. I nordicForum hittar du ”Kontor för mindre företag med stor potential”. Här tillgodoser vi företags nuvarande önskemål och de som uppkommer längs vägen.

Krönikör

Det va för några år sedan som jag som först fick höra så mycket gott om Förvaltarforum ett forum för förvaltare skapat av Ove Nordqvist & Co. Alla jag pratade med hade så mycket positivt att säga kring denna satsning och då blir man ju genast intresserad och börjar följa!  Sedan starten har Förvaltarforum sett till att förse förvaltarsverige med matnyttig information skräddarsydd för just förvaltare.

Det är därmed med stolthet jag nu kan avslöja att jag ska börja skriva som krönikör kring uthyrningsfrågor, marknadsföring och fastighetsutveckling i detta eminenta forum.

Här är den första krönikan av många, många fler framöver!

In och läs, dela, spara ner osv osv för detta kan bli en riktigt bra handbok kring uthyrningsfrågor att stötta sig mot framöver. Följ sedan Förvaltarforum och börja prenumerera på deras digitala nyhetsbrev genom att gå in på www.forvaltarforum.se

Ska även försöka få med lite roliga anekdoter från mitt liv som fastighetskonsult i nu 20 år.

Tack Ove & Co på Förvaltarforum för förtroendet detta kommer bli sjukt kul!

Realist Fastighetsutveckling @ Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Uppdragsgivare